Gro-saken engasjerer

«Denne saken viser at Gro ikke er bedre enn andre «pamper» når det gjelder å unndra seg etiske normer og regler som de fleste av oss må følge. Hun har prøvd seg, og blitt avslørt på samme måte som en tidligere ordfører i Oslo.

Mirs

«Jeg kjenner rike folk som takker nei til barnetrygd og betaler sin skatt med glede. Men felles for disse er ofte at de har hatt dårlig råd selv en gang, og forstår at andre trenger pengene mer enn dem selv. Å ikke bidra med noe, samtidig som du høster godene fra fellesskapet, er ikke så rent lite usosialt.

Spise de rike

«Moral er kun mangel på anledning. Det viser seg gang på gang. Har ingenting med sosialisme å gjøre eller noe annet. Det er ren skjær egoisme.

Ser ingen store forskjeller på Ditlev Simonsen-saken og denne. Han prøvde å lure til seg penger, og Høyre bedrev kameraderi på høyt nivå.

Hun forsøker å lure til seg penger, og Ap gjør akkurat det samme.

Prall«Hvor er Carl I. Hagen? Frp’s og landets storsvindler, som har satt skattesvindel i system, hvorfor er ikke han på banen og kommenterer dette?

Tom«Merkelig. Da jeg bodde i utlandet, og ikke betalte skatt til Norge, men til vertslandet, måtte jeg ha en egen sykeforsikring som kostet meg 65.000 kroner i året. Gro betalte ikke til Norge, men fikk full service. Kanskje jeg skal bli medlem i Ap i mitt neste liv?

Anmar