Gro-saken engasjerer

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Denne saken viser at Gro ikke er bedre enn andre «pamper» når det gjelder å unndra seg etiske normer og regler som de fleste av oss må følge. Hun har prøvd seg, og blitt avslørt på samme måte som en tidligere ordfører i Oslo.

Mirs «Jeg kjenner rike folk som takker nei til barnetrygd og betaler sin skatt med glede. Men felles for disse er ofte at de har hatt dårlig råd selv en gang, og forstår at andre trenger pengene mer enn dem selv. Å ikke bidra med noe, samtidig som du høster godene fra fellesskapet, er ikke så rent lite usosialt. Spise de rike

«

Moral er kun mangel på anledning. Det viser seg gang på gang. Har ingenting med sosialisme å gjøre eller noe annet. Det er ren skjær egoisme. Ser ingen store forskjeller på Ditlev Simonsen-saken og denne. Han prøvde å lure til seg penger, og Høyre bedrev kameraderi på høyt nivå.

Hun forsøker å lure til seg penger, og Ap gjør akkurat det samme.

Prall

«Hvor er Carl I. Hagen? Frp’s og landets storsvindler, som har satt skattesvindel i system, hvorfor er ikke han på banen og kommenterer dette?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer