Groover ikke

Det er litt rart med det. Du driter deg ikke ut når du gjør noe dumt for deg selv. Det er først når du gjør noe dumt foran andre, at du driter deg ut.

«EyeToy: Groove» er noe du ikke spiller alene, men som du kanskje strengt tatt burde gjøre.

Men da blir det jo ikke noe morsomt? «EyeToy: Groove» er en videreføring av «EyeToy: Play»-minispillet Boogie Down, og krever som du sikkert skjønner det lille Eyetoy-kameraet som du kobler til PlayStation 2. Deretter stiller du deg foran skjermen, og brått blir du en del av spillet.

Her skal det denne gangen danses, og du må strekke ut armene - samt sveipe dem - etter gjenstander på skjermen, alt i takt med rytmen på de 25 sangene som spillet byr på, igjen og igjen.

Det er flere moduser du kan velge for å spille med andre, en av de mer interessante er der to personer må spille samtidig med fire armer, litt sånn Shiva-aktig.

Ler du ikke av deg selv mens du danser, så gjør du det ihvertfall etterpå, når du får se deg selv i full, kaotisk action på replay. Om du har tålmodighet til det, så blir du faktisk flinkere i spillet etter en tids spilling.

Imidlertid så er det ikke vanskelig å tenke seg at mange kommer til å leke seg litt med spillet, for så å legge det vekk - og trekke det frem igjen på vorspiel (eller nachspiel) for en uforpliktende latter.

Og er det ikke da litt stivt å måtte punge ut med et halvt tusen kroner for den kortvarige moroa?