Grøss uten blod

Regissør Lars Berg har knapt rukket å fordøye all ros og alle priser for filmen «Glasskår», før han er i gang med neste prosjekt: grøsserteater.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Berg debuterer som teater-instruktør med «Stemmer i mørket» av amerikanske John Pielmeier på Oslo Nye Teater. Premieren er 19. september, og denne uka møtte Berg og skuespillerne hverandre for første gang.

- «Stemmer i mørket» er en psykologisk thriller som handler om en psykolog som har sitt eget radioprogram hvor hun løser folks konflikter. Noe mer kan jeg nesten ikke fortelle uten å avsløre handlingen, men det er skummelt, nærmest en grøsser, forteller Berg.

Han kom nylig hjem fra filmfestivalen i Berlin med både barnejuryens Krystallbjørn og Grand Prix-prisen fra den internasjonale juryen i kofferten for «Glasskår».

Uten blod

I «Stemmer i mørket» spiller Birgitte Victoria Svendsen psykologen, mens Trond Fausa Aurvåg, Nicolai Cleve Broch, Gard Øyen og Hans Rønningen har andre roller.

- Her er det ingen skrekk for skrekkens skyld, det ligger et budskap under. Stykket er også en kommentar til reality-tv, forteller Berg.

Foreløpig er det ikke bestemt om stykket får aldersgrense.

- Jeg vurderer å ikke bruke blod i oppsetningen, men «creepy» blir det, lover Berg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer