Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gruer seg til slutten

Det ti år lange Harry Potter-eventyret nærmer seg slutten. Daniel Radcliffe og Emma Watson tror det blir trist og vanskelig.

ROAD MOVIE: I «Harry Potter og dødstalismanene» får vi følge Harry (fra
v.), Ronny og Hermine på flukt i menneskenes verden. Her passerer de
Piccadilly Circus i London, i det første bildet som er offentliggjort fra
innspillingen. Foto: Warner Bros
ROAD MOVIE: I «Harry Potter og dødstalismanene» får vi følge Harry (fra v.), Ronny og Hermine på flukt i menneskenes verden. Her passerer de Piccadilly Circus i London, i det første bildet som er offentliggjort fra innspillingen. Foto: Warner Bros Vis mer


||| WATFORD (Dagbladet): Dagbladet møtte Radcliffe og Watson i Leavesden, hvor filminga av «Harry Potter og dødstalismanene» nå pågår. Den siste boka i serien om den unge trollmannen skal splittes i to filmer, men innspillingen gjøres som om det var én.

Etter planen skal kameraene ha fanget inn sitt i løpet av de neste par månedene.
Premieren på første del er ikke før i november, men for skuespillerstjernene Daniel Radcliffe (Harry Potter), Emma Watson (Hermine Grang) og Tom Felton (Draco Malfang) er slutten på eventyret svært nær.

- Trist og vanskelig

Det gjør dem triste.

- Jeg håper vi vil holde kontakten, sier Radcliffe (20) til Dagbladet.

- Det vil være dumt om vi ikke gjør det etter ti år. Tom Felton er den jeg har mest kontakt med, for hans kjæreste (Jade Olivia) er en av mine beste venner. Gjennom henne har jeg blitt enda bedre kjent med Tom. Men jeg håper vi alle vil sees mer, legger han til.
Emma Watson (19) tror Radcliffe får innfridd håpet.

- Ja, jeg tror vi vil holde kontakten. Jeg har en rar følelse av at vi tre blir tettere knyttet etter at prosjektet er avsluttet, og vil tilbringe mer tid sammen.

Under den avsluttende innspillingen har Watson hatt blandede følelser:

- Det har vært som et hjem, en skole og en familie på en gang. Det blir veldig trist å legge det bak seg. Trist, rart og vanskelig — vi har jo jobbet sammen siden vi var små, sier hun.

Tårevått
Tom Felton (22) gruer seg så mye til å slutte at han vegrer seg for å gå hjem fra filmsettet på kveldene.

- Vi prøver å gjøre mest mulig ut av det nå, vi henger rundt på settet her så mye vi kan, sier han.

- Det minner meg om å slutte skolen. Det var også trist. Det er blitt som hjem nummer to for oss. Jeg synes det er følelsesladd bare å dra hjem hver kveld, så jeg tør ikke en gang å tenke på hvordan det blir når vi tar farvel for siste gang. Jeg kommer til å gråte til øynene faller ut, regner jeg med. Jeg kjenner jeg ikke vil snakke om det en gang.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media