«En affære»

Gruet seg til intime scener: - Rollen er veldig drøy

De erotiske partiene av thrilleren «En affære» var krevende for skuespillerne Andrea Bræin Hovig og Tarjei Sandvik Moe.

EN KOMMENDE AFFÆRE: Andrea Bræin Hovig og Tarjei Sandvik Moe spiller mot hverandre i spillefilmen «En affære», signert Henrik Martin Dahlsbakken. Foto: Film Bros / Eirik Evjen
EN KOMMENDE AFFÆRE: Andrea Bræin Hovig og Tarjei Sandvik Moe spiller mot hverandre i spillefilmen «En affære», signert Henrik Martin Dahlsbakken. Foto: Film Bros / Eirik Evjen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Regissør Henrik Martin Dahlsbakkens (28) kommende film, «En affære», er en erotisk thriller med premiere til høsten.

Filmen handler om hovedkarakteren Anita (Andrea Bræin Hovig) som legger ut på en tabubelagt svømmetur i dypt moralsk brakkvann idet hun innleder et seksuelt forhold til 16-åringen Markus, spilt av Tarjei Sandvik Moe, kjent som Isak i «Skam».

Se de første bildene fra «En affære» i bunnen av saken.

- Karakteren min er veldig drøy, så filmen har vært svært interessant å spille inn. Jeg har aldri jobbet så hardt før, men den gode kjemien på settet, og med Tarjei, gjorde innspillingen helt topp, sier Bræin Hovig (44) til Dagbladet.

- Grudde meg

Innspillingen var intens, erkjenner hun, for i sin første filmhovedrolle er det nemlig Bræin Hovig som bærer fullengderen. Særlig sikter skuespilleren til de krevende scenene sammen med Sandvik Moe, for en erotisk thriller er ingenting uten troverdig seksuell energi, noe som denne gangen måtte gjenskapes med en over 20 år yngre mann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer