Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«GTA IV»-episoder også på pc?

Ikke bare Xbox 360 som får episodene.

|||Microsoft måtte bla opp med mye penger, hele 50 millioner dollar, for at «Grand Theft Auto»-utvikler Rockstar skulle utvikle de to «GTA IV»-episodene «The Lost and Damned» og «The Ballad of Gay Tony».

Spillepisodene har gjort det bra på Xbox Live, og i anledning sisteepisodens nylige slipp ble også en butikkversjon, «Episodes of Liberty City», sluppet.

Gjennomgående for alle artikler som har vært skrevet om episodene her på Dagbladet.no, og resten av nettet forøvrig, er sytingen i kommentarfeltene om at PS3- og pc-eiere blir snytt for «GTA IV»-innhold på sine spillmaskiner.

Nå kan det imidlertid se ut som om episodene beveger seg over på andre formater, i hvert fall pc-utgaven.

I den siste oppdateringen (patchen) til pc-utgaven fulgte det samtidig med en liten endring i listen av Games for Windows Live-achievements - med i listen kom plutselig achievements relatert til «The Lost and Damned», melder Gamespot.

Verken Rockstar eller utgiver Take-Two Games har kommentert saken. Men for PS3-eiere som nå øyner lys i tunnelen, er det verdt å huske på at Windows tross alt er en Microsoft-plattform det også, så eksklusiviteten kan fortsatt gjelde som før ...

image: «GTA IV»-episoder også på pc?
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media