Lady Gaga og Al Pacino

Gucci-familien raser: - Grusomt

Mener de portretteres på en forferdelig måte i spillefilmen «House of Gucci».

GUCCI-FILM: Lady Gaga og Al Pacino i rollene som Patrizia Reggiano og Aldo Gucci under innspillingen av «House of Gucci». Foto: NTB
GUCCI-FILM: Lady Gaga og Al Pacino i rollene som Patrizia Reggiano og Aldo Gucci under innspillingen av «House of Gucci». Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bilder fra «House of Gucci»-filmsettet, som regisseres av den verdensberømte filmskaperen Ridley Scott («Alien», «Blade Runner», «Gladiatoren»), får Gucci-familien til å rase.

Flere av verdens største skuespillernavn har roller i filmen, som tar for seg historien om bestillingsdrapet på Maurizio Gucci i 1995. Et mord som endte med at kona Patrizia Reggiani sonet 16 år i fengsel.

Kjente skuespillere

Al Pacino spiller Aldo Gucci, eldste sønn av motehusets grunnlegger Guccio Gucci. Jared Leto spiller den kontroversielle Paolo Gucci, Aldos sønn.

Videre har Adam Driver rollen som Maurizio Gucci. Motehus-toppen som giftet seg med Patrizia Reggiani, spilt av Lady Gaga. Han solgte eierandelene i Gucci til et investeringsselskap tidlig på 90-tallet. Noen år seinere ble han altså drept av en leiemorder, hyret inn av ekskona.

Salma Hayek har rollen som den «klarsynte» venninna til Reggiani, Pina Auriemma.

Filmen om det skandalebefengte motehuset spilles blant annet inn i Milano, og det er paparazzibilder fra innspillingen som har fått Gucci-etterkommerne til å steile.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer