På kornet

Gud er i alle ting

SOM EN GUD: Dan Sverre Audne fra utviklingsavdelingen på vei gjennom Dagbladets redaksjonslokaler på skateboard. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SOM EN GUD: Dan Sverre Audne fra utviklingsavdelingen på vei gjennom Dagbladets redaksjonslokaler på skateboard. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jeg mistet altså hodet. Eller, egentlig så var det artikkelen jeg mistet. Og så mistet jeg hodet. Det var sånn det var. Jeg må innrømme at det skjer fra tid til annen. Når gud vet hvem det er, spiller meg et puss, slik at artikkelen forsvinner.

Det er altså sånn at det av og til går en faen i maskinene, i datamaskinene. Jeg kan ikke forklare det på annet vis. Det går en faen i maskinene, som gjør at en artikkel forsvinner, og av grunner jeg ikke kan begripe, plutselig ligger på sportens katalog. Da ser jeg guder og djevler i alle ting, ja, jeg må innrømme det, særlig i maskinene.

- Neida, det er ikke du som har gjort noe galt, artikkelen har bare lagt seg på sporten, og det har den valgt selv, sier en ung mann på utviklingsavdelingen, og prøver å være pedagogisk.

Jeg ser tomt på min skjerm, og må erkjenne sannheten i bibelordet om at herren gir, og herren tar (Jobs 1:21). I dette tilfellet hadde han altså tatt min artikkel og sendt den i bane rundt jorden på planeten Sport. Artikkelen handlet om partikongressen i Kina. Og kanskje var det fordi kongressen hadde en så klar vinner, at artikkelen havnet på planeten Sport. For herrens veier er - som kjent - uransakelige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer