Gudfaren

«Soul Shack» er navnet på de nye hiphopkveldene som skal være på Head On i Oslo - en gang i måneden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Åpning i kveld, altså, og det med noen velkjente hiphopfjes. «Soul Shack» starter med starten og har fått norsk hiphops gudfar, Tommy Tee (31), til å spille skiver sammen med DJ Gordon.

Tommy Tee er jordnær stjerne-DJ, gründer av Tee Productions og mannen bak artister som Warlocks, Diaz, Opaque og N-Light-N (Son of Light). DJ Gordon (24) er blant annet Warlocks turnh-DJ og lager «National Rap Show» på Petre sammen med Tommy Tee.

- Hva skal «Soul Shack» være?

- Det blir en bred profil med både nye og gamle låter. De som er genuint interesserte i hip hop kommer til å få det gøy. Men selv de som ikke har peiling kommer til å bli revet med av den gode stemningen. Vi liker mye forskjellig musikk, og føler oss oppdaterte til enhver tid, sier Gordon.

Han mener det finnes flere veldig flinke DJer i hiphop-Norge. Han nevner Teddy Touch og Big Paulie i tillegg til Fredrik og Torstein fra Soul Kitchen/Tornado. Og han er selvfølgelig full av respekt for sin makker - grand old Tommy Tee.

- Tommy har en unik kompetanse på hip hop gjennom to tiår. Han har en enorm innsikt i musikken fra 80-tallet, samtidig er han helt oppegående på dagens utgivelser. Når Tommy setter på en gammel klassiker, gjør han det med tyngde. Med tyngde, altså, understreker Gordon.

«Soul Shack» skal ha forskjellige DJer hver gang. Initiativtaker og klubbgründer Fredrik «Fredro Fontana» Knagenhjel, kjent fra Soul Kitchen, vil mer enn gjerne booke utenlandske DJer, i alle fall om han får råd. Soul Kitchen er Norges lengstlevende hiphopklubbkonsept som også arrangerer konserter med norske og internasjonale stjerner. For eksempel Common, Pharoah Monch og Pete Rock. Så se ikke bort ifra at de faktisk får noen skikkelig store navn ned i kjeller\'n på Head On.

- Aller helst ville jeg hatt Tony Touch. Han lager fest. Det er fest vi vil ha.

Fredrik mener «Soul Shack» vil fylle et tomrom i mange folks liv. En koselig klubb med vennlig atmosfære. Uten å bli for glætt .

- Vi skal ikke bare ha beinhard hip hop, men vi skal ikke ha classy R&B-klubb med frukt i navnet heller.

- Aldri frukt i navnet? Ikke en eneste liten melon?

- Ikke foreløpig. Men jeg ser jo at det funker, da.

Soul Shack på Head On i Oslo i kveld. Les mer på headon.no

HIPHOPKLUBB: Tommy Tee, gudfaren i norsk hip hop, inviterer til ny hiphopkveld på Head On i Oslo én gang i måneden. I kveld spiller han sammen med DJ Gordon.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer