Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gufs fra nu metal-fortiden

Husker du kristenrockerne P.O.D.?

ALBUM: San Diego-kvartetten P.O.D. eller Payable on Death var en gang en av frontkjemperne innen den nye alternative metalen som vokste frem på slutten av 90-tallet.

Med singlene «Alive» og «Youth of the Nation»  ble kristenrockerne kjapt en het potet verden over. Det var den gangen. I dag føles deres fusjon av reaggae, hard funk og stadion metal betraktelig mer dvask og morken i kantene. Med noen hederlige unntak, må det sies.

Når de lener seg mer mot det siste og skriver hjerneklisterrefrenger som i «Lost in Forever», er P.O.D. et melodiøst og relativt fornøyelig selskap.

Ellers veksler de mellom å høres ut som — skrekk og gru - Crazytown i sine verste øyeblikk, og noe som kan minne om Rage Against the Machine i de mer heldige stundene.

Sett under et, er «Murdered Love» en idéfattig og utdatert plate som gjør lite av seg for finne sin rettmessige plassering i en 2012-platesamling.

image: Gufs fra nu metal-fortiden
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media