- «Guitar Hero» blir reality-tv

Og «Call of Duty» filmatiseres?

KAN BLI REALITY: «Guitar Hero» har vært en gullgruve for Activision Blizzard, som nå håper at merkevaren kan bidra til enda mer mynt i kassen. FOTO: SCANPIX/AP
KAN BLI REALITY: «Guitar Hero» har vært en gullgruve for Activision Blizzard, som nå håper at merkevaren kan bidra til enda mer mynt i kassen. FOTO: SCANPIX/AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): «Guitar Hero» er at av verdens mest solgte spillserier. Men til forskjell fra svært mange andre dataspill, har serien holdt seg støtt innenfor rammene til spillmediet, uten noen former for filmatisering eller lignendne.

Muligens helt naturlig, vil du nok si - formen til spillet tatt i betraktning.

Men det stopper ikke planene til Activision Blizzard om å lage en realitybasert tv-serie og/eller en ekte konsertturné basert på spillet, melder Reuters.

Kilder nær spillselskapet forteller til Hollywood Reporter at det ikke bare er «Guitar Hero» som skal overføres til et annet medie, også «World of Warcraft» og «Call of Duty» blir nevnt, selv om planene om førstnevnte filmatisering lenge har vært kjent.

I et intervju før gårsdagens investorkonferanse, sa Activision Blizzard-direktør Bobby Kotick lite om ryktene - men noe sa han ifølge Reuters:

- «Guitar Hero» kunne danne grunnlaget for et bra tv-show eller en bra konserturné.

Omsetningen i Activision Blizzard har også blitt tredoblet i årets første kvartal, mens nettoinntektene har økt fra 278 millioner kroner til 1,2 milliarder kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer