Gull til «Ingen grenser»

Ekspedisjonsdeltakerne byttet ut turklær med pentøy, og fikk stående applaus fra en fullsatt Grieghall.

GULLGJENG:  Ingen grenser-deltakerne jublet av full hals da de fikk pris for beste reality i kveld. Nå skal de feire hele natta. Fra venstre: Fredrik Alden Thorsen, Ingvill Bruland Vadla, Bjarte Bø-Sande (bak), Anne Marie Hagerup (med glass), Birgit Lovise Røkkum Skarstein (foran), Marianne Rasmussen Kolvik, Kjersti Lium (delvis skjult), Kari Sangro Olestad og Kenneth Birkenes. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
GULLGJENG: Ingen grenser-deltakerne jublet av full hals da de fikk pris for beste reality i kveld. Nå skal de feire hele natta. Fra venstre: Fredrik Alden Thorsen, Ingvill Bruland Vadla, Bjarte Bø-Sande (bak), Anne Marie Hagerup (med glass), Birgit Lovise Røkkum Skarstein (foran), Marianne Rasmussen Kolvik, Kjersti Lium (delvis skjult), Kari Sangro Olestad og Kenneth Birkenes. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): I kveld ble «Ingen grenser»-deltakerne belønnet med Gullruten-pris i kategorien beste reality. Hele salen reiste seg da de elleve deltakerne gikk ned på scena i Grieghallen. 

- I et halvt år har jeg overbevist meg selv om at jeg ikke er reality-deltaker, så det var en liten smekk å bli nominert i denne kategorien, men det føles likevel veldig bra, sier Birgit Skarstein (22) til Dagbladet etter at hele gjengen mottok prisen.

Vurderte turklær «Ingen grenser»-deltakerne har sjarmert en hel nasjon med sitt enorme pågangsmot og stå på-vilje. Hele 1,4 millioner seere fulgte programmet da det gikk på NRK i vinter. I går var alle elleve igjen samlet.

Skarstein verdsatte prisen, og mener programmet har satt fokus på mennesket bak funksjonshemmingen. Selv er hun blitt flinkere til å se menneskers ressurser.

Hun strålte i en rosa, fotsid kjole, men hadde først planer om å møte opp i turtøy.

- Jeg tenkte egentlig å ha på meg turklær, det er jo derfor jeg er her. Med ordentlig bukse, ullgenser og regnjakke. Det hadde egentlig vært ganske behagelig å gå med, men jeg har valgt kjole i stedet. Det passer seg kanskje litt bedre til omgivelsene, sier Skarstein med et smil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer