Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gull til Sport.no

Flere priser til Dagbladet i «Årets Avisside».

(Dagbladet.no): Sport.no - sportssidene til  Dagbladet.no - har vunnet gull kategorien «Åpen klasse nettsted» i Årets avisside.

- Intet mindre enn imponerende, skriver juryen i sin begrunnelse:

«Dagbladets sportssatsing, sport.no er intet mindre enn imponerende. Her har Dagbladet lagt en ny mal for hvordan sportsnyheter kan presenteres. Å bruke bilder på en så god og gjennomtenkt måte som Dagbladet her gjør, er meget krevende, men de lykkes fullt ut. Billedbruken på Sport.no vil danne skole.»

Bloggsatsningen blogging.no får bronse i samme klasse.

«Dagbladets bloggsider tiltrekker leserne og bloggerne. De har gode inviterte bloggere og tusentalls aktive bloggere og lesere. Blogging.no har et fikst karaktersystem der leserne kan gi hver kommentar til et blogginnlegg pluss- eller minuspoeng. Når det er mange kommentarer, gjør karakterene det lett for nye lesere å hoppe over de uinteressante eller ikke-relevante kommentarene.» Det skriver juryen i sin begrunnelse.

- Det er jo hyggelig å få anerkjennelse for det vi gjør. Vi søker å alltid være foran, og å utforske hva nye medier skal være for noe. Det er også viktig for oss å inkludere brukere og være åpne, sier Rune Røsten, leder i DB Medialab. 

Han er overrasket over at ikke flere nettaviser bruker store bilder.

- Bruken av store bilder har vi vært pionerer på, og med den båndbredden folk har nå er det ingen tekniske argumenter mot dette, sier Røsten.

Magasinet fikk en bronse i klassen featureside, og en hederlig omtale i kategorien førsteside.

PRISBELØNT: Sport.no.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling