Gullgutt i trusa

For to år siden lå han i respirator etter et brutalt knivran. Nå kaster verdens fremste svømmer fillene for H&M. Aleksandr Popov stiller med perfekt vaskebrettmage når han viser vinterens innerste mannemote. Han er tøffere enn Tarzan, på mer enn én måte...


TARZAN I UNDERBUKSA: Kvinner kommer til å snu seg for å få et glimt av årets undertøysmodell fra H&M.

Med 89 perfekt plasserte kilo fordelt over 197 centimeter, er Popov en pryd for ethvert plagg. Pryden kommer aller best til sin rett i undertøy. Det har selvfølgelig det svenskeide kleskonsernets markedssjef forstått.

Derfor havner Popov på 6000 digre reklameboards over hele Norge denne helga. I 11 andre europeiske land skjer det samme. Det skal mye til om du ikke møter hans smaragdgrønne blikk til uka.

Superglup

Skulle man være av den mening at det er det som befinner seg på innsiden av hodet som teller, fins det likevel gode grunner til å like Aleksandr Popov. Han er lynende intelligent, og i ferd med sin doktorgrad i sportsvitenskap ved University of Brisbane.

Han går for å være en jordnær fyr, med sjølironi og humor. Det var under OL i Atlanta i 1996 at den smellvakre russeren tok steget opp i klassen «levende legender». Han tangerte Johnny «Tarzan» Weissmullers 58 år gamle bragd ved å ta to strake OL-titler på 100 meter fri.

Knivdrama

Popov har bodd i Australia de siste seks åra, men er fortsatt russiske statsborger. Han besøker hjemlandet, men det er ikke alltid det går like bra...

En snau måned etter triumfene i Atlanta var han i Moskva sammen med sin Daria. Han ble angrepet av vannmelonselgere som påførte ham flere alvorlige knivstikk. Tarmer, lunger og nyrer ble rammet. Tilstanden ble karakterisert som både alvorlig og ustabil. En dårlig trent person ville trolig ikke overlevd påkjenningen, men Popov er sterk som en okse.

Russerne, som elsker sine mestrer, raste mot gjerningsmennene, som aldri ble tatt.

Ekte vare

Mens Marilyns pupper var juks er Aleksandr tvers igjennom ekte vare. Ekte mørkhåret, ekte grønne øyne og med ekte muskler. De er lokket fram med mellom 80 og 90 kilometers svømmetrening i uka. Han begynte hardtreningen som åtteåring. Det er ikke snarveien til vaskebrettmage og V-fasong, men den er helt opplagt effektiv. Begynner du svømmetreningen i dag, kan du ha Popov-kropp om 19 år, eller så.

Husk for all del at dersom du får Popov-truser av nissen til jul, følger ikke Popov-kroppen med på kjøpet.