Gullungene

LONDON (Dagbladet): Kjendisungene krabber rundt i bleiene sine og har millioner på bok. Det er greit å ha en viss økonomisk trygghet når du verken kan prate, telle eller gå.

Moralen om at penger ikke er alt i verden, gjelder fortsatt, men avisa News of the World har foretatt en gjennomgang av hvilke barn som har hvilke foreldre, og hva de er gode for. Sånn rent materielt sett altså. Og de er ganske gode:

GAIA THOMPSON har rundet sitt første år, og hennes mor er stolt og flink; skuespiller Emma Thompson, god for 60 millioner mammakroner.

PHOENIX CHI GULZAR lever sammen med mamma Mel B fra Spice Girls, pappa Jimmy ble sparket ut av Mel. Mor og barn koser seg med 260 millioner kroner.

HENRY WISE, sønn av Chelsea-fotballgutt Dennis: god for 90 millioner kroner.

LENNON GALLAGHER ble født mens Oasis-pappa Liam var i studio for å spille inn ny plate, men Liam kom seg av gårde og fikk være med da Patsy Kensit ga liv til Lennon. Lennon er nå 16 måneder gammel, og mamma og pappa har skilt lag. I banken har Liam cirka 145 millioner kroner.

WILL SHEARER fikk pappa Alan til gråte og juble som en ekte spiss. Tippeselskapene har allerede oddsen 250- 1 på at lille Will vil spille for England en dag, pappa Alan Shearer liker nok tanken. Han har en fotballformue på cirka 200 millioner kroner.

ANAIS GALLAGHER har i ett år vært datteren til faren sin, Oasis-låtskriver Noel Gallagher. Mamma Meg Mathews og Noel har skilt seg siden Anais poppet ut. Noel har en formue på 400 millioner, en sikker hit.

BROOKLYN BECKHAM regnes som det mest fotograferte barnet i Storbritannia etter at han kom ut av mor Victorias liv for 22 måneder siden. Pappa David Beckham var stolt som et skrudd frispark, og ifølge News of the World behøver ikke Brooklyn være redd for at mamma Posh Spice skal handle opp parets midler, per dato har de rundt 400 millioner kroner. å rutte med.

ALEXANDRIA JONES kom til planeten Jorda via mamma Iman og pappa David Bowie for fem måneder siden. Ingen grunn til økonomiske bekymringer for unge Jones som muligens vil trekke veksler på parets formue verdsatt til cirka 1,4 milliarder kroner.

ROCCO RITCHIE ble døpt i Skottland dagen før mamma Madonna og pappa Guy Ritchie giftet seg. Paret har nylig kjøpt seg en luksusvilla i London til nærmer 100 millioner kroner. Og Rocco kan også se fram til å bli en mammadalt ettersom Madonna har et solid forhold til banken med 1,5 milliarder kroner på konto.

LEONARDO DETTORI, har en ridende britisk far. Frankie er stjernejockey og har en formue på 85 millioner kroner.

LUCAS JAGGER måtte vente på en DNA-test før faren, Mick Jagger, aksepterte at han hadde hatt en natt med moren Luciana Morad. Lille Lucas er nå 20 måneder gammel og kan koste på seg diamantbleier - hvis han vil. Mick er god for cirka 2,0 milliarder kroner.

LEO BLAIR sønn av Cherie Blair og statsminister Tony. Leo kan blåse i at han ligger langt nede på lista ettersom mor og far «bare» har en formue på 35 millioner, men husk en ting: Leo har en far som kjenner de fleste stats-ledere i verden. Inkludert Jens.

MIA THREAPLETON ble født for tre måneder siden, mor «Titanic»-stjerne Kate Winslet og far, filmmann Jim Threapleton: 60 millioner på bok.

WOODY COOK, far Fatboy Slim, mor Zoë Ball, ektepar i gamle dager, god for 60 millioner kroner.

DYLAN DOUGLAS regnes som den med mest penger i bleiebanken. Hans far er Michael Douglas, mor Catherine Zeta Jones. Paret solgte bilder av den nyfødte til magasiner for nærmere åtte millioner kroner og under dåpsfesten kom gjesten med sjekker i Dylans navn. God som gull med mamma og pappa verdsatt til drøye 2,0 milliarder kroner.

<B>MIA THREAPLETON
<B>GAIA THOMPSON</B>
<B>PHOENIX CHI GULZAR</B>
<B>BROOKLYN BECKHAM</B>
<B>ALEXANDRIA JONES</B>
<B>ROCCO RITCHIE</B>
<B>LUCAS JAGGER</B>
<B>LEO BLAIR</B>
<B>LENNON GALLAGHER<B>
<B>ANAIS GALLAGHER</B>
<B>DYLAN DOUGLAS</B>