Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gunhild Stordalen kommer til Skavlan

Gir sitt første intervju etter at hun ble livstruende syk.

TILBAKE I OFFENTLIGHETEN:  Gunhild Stordalen har vært borte fra rampelyset et halvt år og gjennomført behandling for sin livstruende sykdom. Fredag gjester hun Skavlan. Foto: Øistein Norum Monsen
TILBAKE I OFFENTLIGHETEN: Gunhild Stordalen har vært borte fra rampelyset et halvt år og gjennomført behandling for sin livstruende sykdom. Fredag gjester hun Skavlan. Foto: Øistein Norum Monsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gunhild Stordalen gjør sitt første tv-intervju etter at hun ble rammet av alvorlig sykdom i fjor høst.

Det melder Skavlan-redaksjonen i en pressemelding.

Får risikofylt legebehandling I fjor høst ble det kjent at Gunhild Stordalen er rammet av den sjeldne og livstruende sykdommen systemisk sklerodermi. Hun har nå gjennomgått en tøff, risikofylt og eksperimentell behandling på sykehus i Nederland, er hun nå på vei tilbake.

Fredag stiller hun i Skavlan, i sitt første TV-intervju etter at hun ble syk.

Hun kommer til Skavlan på NRK1 sammen med Sverigedemokratenes leder Jimmie Åkesson, Mark Knopfler, og Mrs Hughes og Mrs Patmore fra Downton Abbey.

Mat, politikk og rock Rocklegenden Mark Knopfler , som slo igjennom med Dire Straits på 70-tallet, er også gjest. Knopfler kommer til Skavlan med sitt åttende soloalbum, og skal fremføre låta «Beryl».

Sverigedemokratenes kontroversielle leder Jimmie Åkesson, som plutselig forsvant fra offentligheten i fjor høst, er også gjest.

Fra «Downton Abbey» kommer Phyllis Logan og Lesley Nicol, kjent som Mrs Hughes og Mrs Patmore i den populære tv-serien. Kommer gjør også matvareaktivisten Tristram Stuart, som i mange år levde som såkalt friganer, det vil si at han bare spiste mat som andre hadde kastet.

Hele Norges coronakart