Guns N' Roses

Guns N' Roses fjerner skandalelåt fra sin egen «gavepakke» til fansen

Sangen ble fordømt i sin tid.

TIL NORGE: I sommer kommer Guns N' Roses til Norge. Her ser man Axl Rose fra en konsert i Madison Square Garden i New York i fjor. Foto: NTB Scanpix
TIL NORGE: I sommer kommer Guns N' Roses til Norge. Her ser man Axl Rose fra en konsert i Madison Square Garden i New York i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Når et av verdens største rockeband, Guns N' Roses, snart reutgir skiva «Appetite for Destruction» som en samlerboks med bonusspor fra EP-en «G N’ R Lies» (1988), er ikke låta «One In a Million» med, skriver The Guardian.

Bandet, som besøker Norge i juli, har ikke kommentert hvorfor låta ikke er med, men det spekuleres i om følgende tekstlinjer kan være utslagsgivende:

«Immigrants and faggots / They make no sense to me / They come to our country / And think they’ll do as they please / Like start some mini-Iran / Or spread some fucking disease / And they talk so many goddamn ways / It’s all Greek to me».

Sang om gullkjeder

Det var nettstedet Stereogum som først omtalte saken. Direkteoversatt til norsk sang vokalist Axl Rose følgende:

«Innvandrere og homser / De gir ikke mening for meg / De kommer til landet vårt og tror de kan gjøre som de vil / Som å starte et mini-Iran eller spre noe jævla sykdom / Og de prater på så mange måter / Alt er gresk for meg».

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer