Guns N' Roses

Guns N’ Roses kommer til Stavanger

Onsdag 15. juni 2022 kommer Guns N’ Roses til travbanen på Forus, i Stavanger. Det er første gang bandet har vært i Norge siden 2018.

KOMMER TIL NORGE: Guns N' Roses kommer til Norge i juni 2022.Foto: John T.Pedersen / Dagbladet
KOMMER TIL NORGE: Guns N' Roses kommer til Norge i juni 2022.Foto: John T.Pedersen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Guns N' Roses skal spille konsert i Stavanger i juni 2022, melder Stavanger Aftenblad.

Det ordinære billettsalget starter fredag 9. april klokken 09.00. Sist Guns N’ Roses spilte i Norge var i 2018, den gang foran 40 000 publikummere på Valle Hovin i Oslo.

Med seg har gigantene både den Grammy-vinnende, amerikanske artisten Gary Clark Jr. og det velkjente norske rockefenomenet Turbonegro.

- Dette blir en kveld for historiebøkene, skriver LiveNation i en pressemelding.

Kreativt - Bandet The Flaming Lips hadde konsert i luftbobler. Video: @waynecoyne5 / instagram. Foto: NTB / Scanpix. Reporter: Jonas Andersen / Dagbladet TV Vis mer

- Vi skimter mållinjen

Siden de slo gjennom med «Appetite for Destruction» i 1987, har Guns N' Roses blitt et av de største rockebandene i historien, med låter som «Sweet Child o' Mine», «Paradise City», «Nightrain», «You Could Be Mine».

- Vi vet at det er mange som lengter etter å kunne samles utendørs og dele magiske konsertopplevelser igjen. Det har lenge føltes som en fjern ønskedrøm, men nå skimter vi mållinjen og jeg gleder meg til de første tonene fra bandet og jubelen fra publikum setter i gang på arenaen, sier Martin Nielsen, Head promoter i Live Nation i pressemeldingen.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer