- Guns N'Roses var smertefullt

Slash har ikke snakket med Axl Rose siden han ble sparket ut av Guns N'Roses. Men han har fått med to av de andre gutta i et nytt band.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Dagbladet): Mens skandalerockeren Axl Rose strever med å få samlet sammen nye musikere under Guns N'Roses-vingene til en planlagt konsert i Lisboa 30. mai, er resten av musikerne fra bandet meget fornøyde med at de ikke lenger må forholde seg til ham.

- De siste åra i Guns N'Roses var direkte smertefulle, sier Duff McKagan, bassisten i bandet som begynte å herje hitlistene mot slutten av 80-tallet.

Han virker flau da han minner seg selv og den norskættede trommeslageren Matt Sorum på at Guns N'Roses måtte avlyse en konsert i Oslo i 1991.

- Ja, og det var til og med i mitt hjemland. Å hjelpe meg, så dårlig jeg følte meg da vi ikke kunne gå på scenen, fordi Axl hadde funnet det for godt å være lenger i Paris, sier Sorum.

- Mange hadde reist langt for å se oss. Du gjør ikke slikt mot dine fans, sier han.

- Må ut på veien

Matt Sorum og Duff McKagan er tilbake sammen med Guns N'Roses' legendariske gitarist Slash i det nye bandet Velvet Revolver. I tillegg til de tre gamle Guns N'Roses-medlemmene består bandet av Stone Temple Pilots' tidligere vokalist Scott Weiland og gitaristen Dave Kushner fra Dave Navarros band.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer