Guri Heftye

tv-intervjuet: guri heftye : 37 : ugift : bor på lindern i oslo : bruker sykkel

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I fire programmer på mandager har vi sett Guri Heftye tilbringe et helt døgn med Kristin Clemet, Tor Erling Staff, Anders Kjær og Jan Kjærstad.

Det er en kunst og en bragd å holde seg oppe i 24 timer. Jeg gikk en gang for å handle på 7-Eleven i Singapore. En inder var i ferd med å stenge sjappa. Jeg gikk bort til ham og påpekte det faktum at det sto «Open 24 hours» på døra. «Ja,» svarte han. «Men ikke på rad.»

Dette skjer da heller ikke i «Maraton». Både intervjuer og objekt slenger seg nedpå noen timer utpå natta for å få ro og tankekraft nok til å løfte meningsbærende meldinger ut til det norske tv-folk. For folk med meninger og integritet bør det være i programmene, mener Guri Heftye.

- JEG ØKER Å SNAKKE MED NOEN

som «trigger» et eller annet i meg som menneske. Det behøver ikke nødvendigvis være en jeg liker.

- Du liker å grave i kjendisers indre liv? Du har jo tidligere lagd portrettprogrammene «Vis meg ditt kjøleskap» og «Portrettørene».

- Jeg bedriver ikke dyneløfting. Jeg møter disse menneskene fordi de har spennende historier, fordi de er meningsbærende mennesker som er synlige i norsk offentlighet. Jeg synes det er spennende å snakke med maktmennesker. Men jeg er ikke ute etter privatlivet deres. Ja, jeg ønsker personlige tanker om store og viktige ting her i livet. Man kan være personlig uten å være privat. Deres privatliv raker ikke meg eller andre. Å stå fram ser ut til å ha blitt den store norske folkesykdommen. Jeg vil i grunnen ha flere som står tilbake!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer