Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Guri skal jobbe i «Senkveld».

Blir kollega med Thomas og Harald.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Guri malla, for en tv-helg

Nå skal jeg først ha litt fri, og deretter skal jeg jobbe i «Senkveld»-redaksjonen. De trengte en researcher, en som kan forberede intervjuene for Thomas og Harald, så det skal jeg gjøre i en drøy måned fra april av. Det gleder jeg meg veldig til, og tenker at det er litt som å være på utplassering.

- Ser du på dette som et skritt ned fra programlederjobbing?

- Nei, jeg tenker at det blir veldig moro. Jeg gleder meg veldig til å jobbe i «Senkveld»-redaksjonen. Det er bare sunt å gjøre litt forskjellige ting. Hvis man bare skal være programleder tror jeg ikke man blir en flink programleder til slutt.

Blir gjenkjent

«Skal vi danse» har vært en suksess for TV 2, og kan skilte med mye høyere seertall enn gamlejobben i «Absolutt Underholdning». Guri må tåle å bli gjenkjent på gata:

- Jeg merker at det er flere som ser på «Skal vi danse». Det er egentlig bare koselig. Jeg har vært veldig heldig, og har ikke hatt noen negative opplevelser med at noen kjenner meg igjen. Men det tok litt tid å venne seg til at når folk ser en ekstra gang på meg, så er ikke det fordi jeg har et eller annet på nesa eller noe sånt. Det er bare fordi de har sett meg før. Men det er bare en tilvenningssak.

Snakker mye om jobb

- Jeg merker at folk er engasjerte i programmet. Jobben min blir et tema i løpet av de to første minuttene av samtalen, uansett hvem jeg snakker med. Folk mener noe om Finn Schøll, Kathrine Moholt og dommerne. Det er et morsomt engasjement. Men av og til er det greit å ikke snakke om jobb.

- Når får vi vite om det blir en ny runde med «Skal vi danse»?

- Det lurer jeg på også, spør programdirektøren i TV 2. Jeg har i hvert fall lyst. Jeg håper jeg får være med, men jeg vet ikke, sier Guri.

Det nærmer seg siste dans for Guri Solberg og Tommy Steine.
Thomas og Harald får hjelp av Guri Solberg når hun blir ferdig med «Skal vi danse».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!