Guri Solberg nervøs før kveldens Amanda-utdeling

Gleder seg til Bjørn Sundquist skal synge Johnny Cash.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAUGESUND (Dagbladet): Solberg tar over stafetten fra Solveig Kloppen, som ledet showet i fjor, og Ingrid Bolsø Berdal, som gjorde det året før. Det er andre gang den erfarne programlederen leder filmprisutdelinga, men det gjør henne ikke mindre nervøs foran den halvannen time lange direktesendinga.

- Det er en ærefull oppgave som gir sommerfugler av den gode sorten. Jeg er alltid nervøs før programlederjobber, men her er jeg godnervøs. Det er så fine rammer rundt det, bokstavelig talt, og så mange flinke folk i salen, sier Solberg, som de siste månedene har vært å se i TV 2s «Sommertid» sammen med Ida Fladen og Gunhild Dahlberg.

Hun kan ikke love mer enn ett arbeidsantrekk i kveld - men mener til gjengjeld tv-publikum vil oppleve såvel nervøse filmfolk, sterke gledesutbrudd og fine musikalske opplevelser.

- Vi vet han er en god skuespiller, men i kveld skal altså Bjørn Sundquist synge - og han skal synge Johnny Cash. Det er noe jeg gleder meg til å introdusere, for det tror jeg blir bra, ser 38-åringen, som i dag har brukt Instagram for å vise fram en selvklebende BH hun går med i dag for ikke å skape merker på ryggen som kan synes på tv-skjermen i kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer