-  Gurimalla, du er god!

Finn Schjøll mener nybakt «Skal vi danse»-finalist Guri Schanke har satt standarden i konkurransen. Han var selvutnevnt ekstradommer under semifinalen i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Guri har med sitt vesen gjort at alle her må strekke seg litt ekstra for å komme videre, skryter han.

I går morges fikk Guri Schanke en ekstra oppmuntring da hun våknet. Da hadde det tikket inn en melding på telefonen hennes.

-  Finn ville bare ønske meg lykke til. Var ikke det hyggelig? Det hjalp nok, jublet en lykkelig Schanke etter semifinalen i TV2s «Skal vi danse» i går kveld.

Og selv om Blomster-Finn forsvant ut av programmet forrige søndag, var han ivrig til stede på sidelinja, også i går.

-  Det var overraskende spennende å se på. Guri strålte virkelig med både tango og jive i kveld. Konkurransen hadde aldri hadde blitt den samme uten henne, mente Blomster-Finn etterpå.

Tre danser

I finalen får Guri Schanke og Tom Arild Hansen med seg programleder Katrine Moholt og Bjørn Holthe. For en gangs skyld var publikum denne gangen enige med dommerne, og de endret ikke rekkefølgen der standupkomiker Terje Sporsem og Cecilie Brinck Rygel endte nederst.

De to finaleparene skal danse tre danser hver søndag. To av dem er selvvalgte, og den siste skal være et fritt shownummer.-  Vi satser trolig på engelsk vals og paso doble. Den siste dansen har vi ikke bestemt noe om ennå. Det blir så spennende at jeg nesten ikke orker tenke på det, sier Schanke, som bare skulle feire med et lite glass øl i går kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer