Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

-  Gurimalla, du er god!

Finn Schjøll mener nybakt «Skal vi danse»-finalist Guri Schanke har satt standarden i konkurransen. Han var selvutnevnt ekstradommer under semifinalen i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-  Guri har med sitt vesen gjort at alle her må strekke seg litt ekstra for å komme videre, skryter han.

I går morges fikk Guri Schanke en ekstra oppmuntring da hun våknet. Da hadde det tikket inn en melding på telefonen hennes.

-  Finn ville bare ønske meg lykke til. Var ikke det hyggelig? Det hjalp nok, jublet en lykkelig Schanke etter semifinalen i TV2s «Skal vi danse» i går kveld.

Og selv om Blomster-Finn forsvant ut av programmet forrige søndag, var han ivrig til stede på sidelinja, også i går.

-  Det var overraskende spennende å se på. Guri strålte virkelig med både tango og jive i kveld. Konkurransen hadde aldri hadde blitt den samme uten henne, mente Blomster-Finn etterpå.

Tre danser

I finalen får Guri Schanke og Tom Arild Hansen med seg programleder Katrine Moholt og Bjørn Holthe. For en gangs skyld var publikum denne gangen enige med dommerne, og de endret ikke rekkefølgen der standupkomiker Terje Sporsem og Cecilie Brinck Rygel endte nederst.

De to finaleparene skal danse tre danser hver søndag. To av dem er selvvalgte, og den siste skal være et fritt shownummer.-  Vi satser trolig på engelsk vals og paso doble. Den siste dansen har vi ikke bestemt noe om ennå. Det blir så spennende at jeg nesten ikke orker tenke på det, sier Schanke, som bare skulle feire med et lite glass øl i går kveld.

 FINALEFIN:   Guri Schanke i sitt sexy jive-antrekk strålte som bare en finaledeltaker i «Skal vi danse» kan i går kveld. - Nå må du gå og skifte, da, oppfordret Finn Schøll spøkefullt etter å ha skrytt Schanke opp i skyene. Foto: Frank Karlsen
FINALEFIN: Guri Schanke i sitt sexy jive-antrekk strålte som bare en finaledeltaker i «Skal vi danse» kan i går kveld. - Nå må du gå og skifte, da, oppfordret Finn Schøll spøkefullt etter å ha skrytt Schanke opp i skyene. Foto: Frank Karlsen Vis mer

Dommerne hadde nesten bare godord å komme med til Schanke og Hansen i går. Tor M. Fløysvik skrøt uhemmet av deres jive.

-  Schankes personlighet kommer til uttrykk når hun danser livlige danser som denne, sa han.

Dommerkollega Trine Dehli Kleve ville rette fokuset mot utslåtte Terje Sporsem.

-  Det er trist at Terje nå må forlate oss. Jeg vil påstå at han er den som har hatt størst utvikling av alle danserne i konkurransen, sier Trine Dehli Kleve.

Gratis vin

Hennes lille datter, som var med i studio i går kveld, ble så trist da Terje Sporsem røk ut at hun begynte å gråte. Sporsem selv var bare fornøyd.

-  Selvsagt hadde det vært moro med finale, men vi er stolte av det vi har gjort. Jeg kommer til å savne Cecilie. Nå skal jeg begynne å gå på dansestudioet hennes i Tønsberg, ler han med et godt grep om sin lærer og dansepartner. Og skøyeren likte godt premien han hadde fått:

-  Gi en sunnmøring gratis vin, og han er fornøyd, oppsummerte han muntert.

JUBEL: Katrine Moholt og Bjørn Holthe var best i semifinalen, Guri Schanke og Tom Arild Hansen blr nummer to.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!