Marcus og Martinus` «Like it like it» får kritikk:

Guro (11) er skuffet over Marcus og Martinus-video: - Jenter skal ikke bare være til pynt

11-åringen fikk sjokk da hun så tvillingenes nye musikkvideo

UBALANSERT: Guro Heggholmen (11) reagerte sterkt på at jentene i Marcus og Martinus' nye musikkvideo «Like it Like it» ikke var med og skatet og hoppet i bassenget. Video: Privat / Sony Music NorgeVis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For fem dager siden slapp poptvillingene Marcus og Martinus en fersk musikkvideo til låta «Like it Like it».

Guro Heggholmen (11) hadde feber og lå hjemme i huset på Askøy utenfor Bergen da hun kom over den siste musikkvideoen til de populære tvillingene på Youtube.

- Jeg ble egentlig veldig skuffa da jeg så videoen. Den var veldig rar. Jeg skjønner ikke helt hvorfor de bare har latt guttene gjøre de kule tingene som å skate og ta salto ned i bassenget, forteller Guro til Dagbladet.

Den engasjerte 11-åringen viste videoen til moren for å spørre hva hun synes om framstillingen av jentene.Se hva hun reagerer på i videoen øverst i saken.

- «Vi må si ifra, vi må ringe avisa», sa Guro til meg. Jeg fortalte henne at hun kanskje ikke hadde så lyst til å legge seg ut med de gutta, de er jo veldig populære. Da reagerte Guro med å si at det var jo nettopp derfor det var så viktig å si ifra om dette, forteller mor Karine Heggholmen.

11-åringen sendte så et innlegg til BT Junior.

Høster kritikk

Videoen er allerede sett over to millioner ganger på Youtube, men har derimot høstet kritikk fra en rekke parter. P3.no ga låta terningkast én under tittelen «Pubertalt vås», mens VGs anmelder trillet terningen bare ett hakk høyere og ga poplåta en toer med tittelen «Nesten stryk i engelsk».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer