Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Guro Fostervold ble sparket - er kommet til enighet med Viasat

Havnet i retten.

FIKK SPARKEN: Guro Fostervold, den tidligere TV 2-profilen fikk sparken i Viasat. Hun stevnet arbeidsgiveren, og nå har partene kommet til enighet. Foto: Øistein Norum Monsen
FIKK SPARKEN: Guro Fostervold, den tidligere TV 2-profilen fikk sparken i Viasat. Hun stevnet arbeidsgiveren, og nå har partene kommet til enighet. Foto: Øistein Norum Monsen Vis mer

Guro Fostervold Tvedten (41), mangeårig TV 2-profil fikk - i likhet med en rekke andre i Viasat, sparken. Tv-profilen mener seg uriktig oppsagt.

På nyåret ble det kjent at hun ville stevne arbeidsgiveren Viasat for retten.

Flere forhanlinger Etter flere tidligere mislykkede forhandlinger er partene nå kommet til enighet, melder VG.

Men hva enighet går ut på, vil ikke partene si noe om.

- Vi har inngått et forlik og det betyr at saken er avsluttet fra begge parter, sier Trygve Rønningen, administrerende direktør i MTG Norge, til Dagbladet.

Dagbladet har vært i kontakt med Fostervold Tvedtens advokat Stein Kimsås-Otterbech, som ikke har noen kommentar til saken.

30 fikk sparken Årsaken til at Fostervold stevner Viasat for retten skal være uenigheter om en rekke punkter rundt hennes arbeidsforhold.

Hun er, i likhet med over 30 andre i MTG, sparket fra jobben i tv-kanalen.

- Alle har anledning til å gå rettens vei hvis man mener det er den riktigste måten for å oppnå noe, det må vi bare respektere, sier administrerende direktør i MTG Norge, Trygve Rønningen, i et intervju med God kveld Norge.

Kjent sportsanker - Mediebransjen er i en stor omstilling og det betyr også nedbemanning.

- For oss så har det betydd et tredvetalls ansatte som måtte gå og Guro er en av dem, sier han.

Guro Fostervold startet sin karriere på TV 2 i 1999 som sportsanker. De siste årene har hun vært en av Viasats profiler, blant annet i Champions League-studio.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media