Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Guro Fostervold ble sparket - stevner Viasat for retten

Tv-profilen mener seg uriktig oppsagt.

FIKK SPARKEN: Guro Fostervold, den tidligere TV 2-profilen, har fått sparken i Viasat - og stevner eierne MTG for retten. Foto: Øistein Norum Monsen
FIKK SPARKEN: Guro Fostervold, den tidligere TV 2-profilen, har fått sparken i Viasat - og stevner eierne MTG for retten. Foto: Øistein Norum Monsen Vis mer

Guro Fostervold Tvedten (41) var i mange år en av TV 2s profiler. Hun startet sin karriere på TV 2 i 1999 som sportsanker.

De siste årene har hun vært en av Viasats profiler, blant annet i Champions League-studio.

Nå går hun til kamp mot Viasat, melder TV 2.

Guro Fostervold Tvedten ønsker ikke å la seg intervjue om saken, men sier dette i en sms til Dagbladet:

- Vi er uenige og midt i en prosess, derfor vil jeg ikke kommentere dette nå.

Årsaken til at Fostervold stevner Viasat for retten skal være uenigheter om en rekke punkter rundt hennes arbeidsforhold. Hun er, i likhet med over 30 andre i MTG, sparket fra jobben i tv-kanalen.

- Alle har anledning til å gå rettens vei hvis man mener det er den riktigste måten for å oppnå noe, det må vi bare respektere, sier administrerende direktør i MTG Norge, Trygve Rønningen, i et intervju med God kveld Norge.

- Mediebransjen er i en stor omstilling og det betyr også nedbemanning. For oss så har det betydd et tredvetalls ansatte som måtte gå og Guro er en av dem, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media