Gutta er i form

Backstreet Boys, tenåringsjentenes heiteste band, er i storform foran kveldens konsert i Oslo Spektrum. Også her venter et sinnssykt hylekor på popheltene.

Ricky og Backstreet

De fem Florida-gutta leverte en overbevisende opptreden foran 15000 i Valbyhallen utenfor København i går kveld: - Backstreet Boys sto for et fremragende show med mye energi og imponerende effekter, sier Ekstra Bladets Nils Pinnborg om konserten, som varte i en time og tre kvarter. Bandet tok bare én ekstralåt.

I soveposer

Og i kveld og i morgen har de hysteriske fans rundt seg på alle kanter i Oslo Spektrum. Fans som er villige til å gjøre alt for å få et møte med dem eller en autograf.

Men Backstreet Boys-festen har for lengst startet utenfor Oslo Spektrum. Siden tirsdag har jenter ligget utenfor konsertlokalet, og i går kveld var det ikke mye tvil om at guttene var på vei. Rundt Spektrum lå det spredte grupper med tenåringsjenter - ventende på sine pophelter.

- Må sove

- Jeg håper bare vi får sove. Vi kan ikke være helt utslitte når guttene kommer på scenen. Det er jo tross alt da det gjelder, sier Sula-jenta Jeanette Dybvik (17), som sammen med venninnene Kjersti Krogstad og Silvia Lislelid i går rullet ut soveposene utenfor Oslo Spektrum for å sikre seg de beste plassene foran scenen.

Både arrangører og foreldre har vært engstelige for de mange jentene som de siste dagene har sovet på gata i det belastede miljøet rundt Oslo Spektrum. Flere av jentene har hatt besøk av narkomane og innpåslitne gutter. Derfor satte Spektrum inn vakter for å passe på rundt de ivrige fansene.