FENGER IKKE: Programlederne i «Bingo Bingo» fenger ikke ikke norske TV-seere. Fra venstre Synne Bolstad, Anette-Marie Antonsen og Jorun Stiansen. Foto: Lars Myhren Holand
FENGER IKKE: Programlederne i «Bingo Bingo» fenger ikke ikke norske TV-seere. Fra venstre Synne Bolstad, Anette-Marie Antonsen og Jorun Stiansen. Foto: Lars Myhren HolandVis mer

Gutta flykter fra «Bingo Bingo»-jentene

Mistet nesten en tredjedel av seerne.

(Dagbladet): TV 2-programmet «Bingo Bingo» har nådd det kritiske bunnpunktet. Det mener ekspertene.  

Tirsdag mistet programmet nesten 50.000 seere.

Programmet falt fra 159.000 seere på premieren forrige tirsdag til 112.000 seere denne tirsdag. Og ifølge de ferske seertallene er det gutta som ikke orker å se på programmet.  

Dårlig TV - Forrige tirsdag var andelen kvinner og menn like. I går var det en overvekt av kvinner som fulgte programmet, forteller tv-rådgiver i mediebyrået Mediacom, Synne Vindal, til Dagbladet.  

- Gutta forsvinner fra «Bingo Bingo», oppsummerer hun.  

Tv-rådgiveren er ikke overrasket:  

- Det er ingen ting som er så dårlig som «Bingo Bingo» på norsk tv akkurat nå. Heldigvis redder været folk fra å se programmet, forstetter Vindal.  

Forsetter ned «Bingo Bingo» er et tallspill bestående av 90 tall. I hvert spill trekkes et antall nummer. Det er programlederne Synne Bolstad, Jorun Stiansen og Anette-Marie Antonsen som leder programmet.  

Ifølge eksperten kan kanalen vente seg enda lavere seertall for gameshowet.  

TV 2s programsjefsjef Nils Ketil Andreassen innrømmer at han gjerne skulle sett bedre seertall for «Bingo Bingo», men vil ikke ta programmet av luften.  

Trodde det var barne-TV Kommunikasjonsrådgiver Haakon B. Schrøder tidligere uttalt at menn er bedre programledere enn kvinner. «Bingo Bingo» har ikke fått ham til å endre mening.  

- Synes du programmet bør tas av luften?

- Klart, da skjermer man befolkningen for dårlig tv og man sparer to blondiner og en brunette for ytterligere ydmykelse. Merket for øvrig at katten var svært interessert, og det må skyldes de sterke fargene i programmet. Den trodde sikkert at det var barne-tv, litt forsinket.  

Han tror de fleste TV 2-ansatte ser en annen vei mens programmet går på luften.  

- Jeg vil ikke kommentere slike påstander, svarer programsjef Nils Ketil Andreassen i TV 2.