Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Gutteklubben Grei i Quart

Forslag til nytt Quart-styre sjokkerer i Kristiansand.

(Dagbladet.no): Styremedlem Ellen Rudnes er ifølge Fædrelandsvennens nettutgave svært kritisk til Kristiansand-rådmannens forslag til nytt styre, et forslag hun mener viser at Quart-administrasjonen og rådmannen samarbeider om bli kvitt vanskelige elementer.

- Bli kvitt oss.

Blir rådmann Tor Sommerseths forslag vedtatt fortsetter to av dagens medlemmer, Tor Ivar Mejlænder Larsen og Tormod Nyberg. Nye medlemmer blir tidligere daglig leder Asbjørn Uppstad samt Seunn Smith-Tønnesen og Kristin Tofte Andresen.

Sist uke ble Quart reddet fra konkurs av kommunenen. Festivalen fikk 4.2 millioner i støtte, og en av forutsetningene for ytelsen var at det sittende styret gikk av.

Rådmannens forslag er etter Rudnes sin mening et styre som passer Quart-høvding Toffen Gunnufsen og resten av administrasjonen svært godt.

- Rådmannens innstilling bekrefter bare mistanken jeg har hatt om at de gjør dette for å bli kvitt oss, sier Rudnes til Fædrelandsvennen.

- Vanskelig å evaluere seg selv

Sommerseth er uenig.

- Jeg synes ikke dette er noe å problematisere. Det jeg har lagt vekt på er å sikre kontinuitet og kompetanse, sier han til Fædrelandsvennen.

Styremedlem Per Lykke er som Rudnes kritisk til Sommerseths forslag. Han håper det ikke er slik at uenighet med Toffen & Co diskvalifiserer fra styreverv i festivalen. Videre mener Lykke at fem uavhenginger mennesker burde vært foreslått, dette fordi det er vanskelig å evaluere seg selv, ifølge Fædrelandsvennens nettutgave.

<B>FESTIVAL:</B> Det er mye drakamp i arbeidet med å arrangere en festival. Men for folk flest betyr festival musikk og fest. Her et bilde fra Quart i 2002.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media