Guttemusikken

Blazin\' Squad, britenes nye hiphopboyband, er opptatt av de tre m\'ene: McDonald\'s. McDonald\'s. Og Celina Midelfart.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- HAR DE VÆRT PÅ MTV DA, LIKSOM?

Helene Olav (16) er mildt nysgjerrig. I likhet med de fleste andre på McDonald\'s i Majorstukrysset denne formiddagen, kjenner hun ikke igjen guttegjengen som sitter inne i hjørnet. Hun bare registrerer at det er mange av dem, at de i stor grad går i FUBU-joggedresser, hip hop-uniformen, og at de ikke har vært så veldig diskrete i måten de den siste halvtimen har kikket på henne og de tre venninnene hennes, alle førsteklasseelever ved Fagerborg videregående, ballettlinja.

GJENGEN I HJØRNET er Blazin\' Squad, en timanns hiphopgruppe fra London, som har hatt fire topp ti-sanger på hitlistene i hjemlandet, og som nesten ikke rakk morgenflyet til Oslo fordi det var så mange oppmøtte fans på Heathrow. Og så har de vært og spilt på MTV. Jada. Det har de.

- Fett, ass, sier Helene Olav.

Hun smiler mot venninnene sine, før hun spør, høyt:

- Tror du de trenger dansere, eller?

Og her oppstår det en diplomatisk konflikt. Siden Blazin\' Squad insisterer på at de ikke har noen spesifikk talsmann, ingen frontfigur , er det ingen i kroken som helt vet hvem som skal svare. Til slutt er det Oliver Georgiou, alias «Freek», som tar ordet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.