Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Guttungen gir flengende sexkritikk og ber mamma om å skru på lyset

- Dette er skikkelig dårlig! sier guttungen i videoen som går verden rundt.

(Dagbladet): Alle foreldres lille skrekk er når man endelig finner tid til en liten kosestund, så blir det hele avbrutt av poden.

Men heldigvis er det få unger som har like mye «konstruktiv» kritikk av mor og fars prestasjoner under dyna, som guttungen i videoen øverst i denne saken.

- Skikkelig dårlig! Videoen er en forhåndsreklame for Young Director Award som starter i slutten av juni i Cannes. Den er regissert av Karen Cunningham, som er tidligere vinner av prisen som går til unge talenter innen reklame.

Den lille rødhårede og velartikulerte guttungen går nå nettet rundt, der han etter å ha avbrutt foreldrenes privattid starter som en regissør å lekse opp for dem hva de gjør galt og komme med flere forslag til forbedringer.

- Dette er skikkelig dårlig! Dette fungerer ikke i det hele tatt, jeg trenger mye mer fra dere begge to! sier guttungen strengt, mens foreldrene skvetter til og stikker hodene opp fra dyna.

- Skru på lyset Foreldrene får så streng beskjed om at når de kysser, skal de gjøre det som om de aldri har møtt hverandre, før far får gjennomgå for sine prestasjoner.

- Pappa, jeg trenger mer spenning, mer lidenskap, større innlevelse, større overbevisning!

- Nå vil jeg se det samme igjen - men annerledes, sier guttungen, før han gir mamma en siste påminnelse:

- Og mamma: Husk at lyset er din venn.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media