Guy blir sjefen

Madonna blir stjerna i den neste filmen til regissør-ektemann Guy Ritchie. Bedre bryllupsgave kunne hun neppe fått.

Madonna elsker filmene til sin nye ektemann, og har fått hovedrollen i hans neste film «The Mole», skriver Daily Mirror. Slik unngår det nygifte paret at jobbene deres holder dem borte fra hverandre. Avtalen er god for Madonna som får en ny sjanse til å bli kvitt kalkun-stempelet. Men hvor lurt er det av den britiske suksessregissøren å ta med Kalkun-Madonna på laget?

Han er kjent for kritiker- og publikumsroste «Lock, stock and two smoking barrells» og «Snatch». Madonna har blant annet «Who's That Girl?», «Dick Tracy» og «Shanghai Surprise» på samvittigheten.

- Madonna elsker filmene til Guy, og når hun blir med i filmen får de tilbringe mer tid sammen. Hun skal spille en amerikansk kvinne i London. Der havner hun midt i et kriminelt miljø hvor det foregår en intens tysterjakt, sier en kilde i filmmiljøet.

Filmingen av «The Mole» begynner i mars i London hvor Madonna og Guy bor for tiden.

Det er ikke første gang Madonna spiller inn film med en av sine ektemenn. I 1987 spilte hun og Sean Penn i «Shanghai Surprise». De filmatiske prestasjonene gjorde ikke mest inntrykk på filmsettet. Mer minneverdige var de ekteskapelige kranglene.

MADONNA FÅR HOVEDROLLEN: 21. desember døpte de sønnen Rocco. Dagen etter giftet de seg. Nå er det kjent at Madonna skal spille i Guys neste film.