Gwyneth elsker ketchup

Gwyneth Paltrow har falt pladask for ny mann.

Vakre og ettertraktede Gwyneth Paltrow har igjen forlatt Ben Affleck og funnet seg en ny mann.

Ben og Gwyneth var Hollywoods gyldne par. De er vakre, rike, suksessfulle og deres stormfulle romanse har fylt sladrespalte på sladrespalte.

Når Gwyneth gjorde det slutt, var Ben Affleck knust etter bruddet. Han holdt intervjuer hvor han hadde med seg bilder av vakre Gwyneth og fortalte alle som orket å høre på om hvor fantastisk hun er. I vår ble paret igjen observert sammen og romansen blomstret igjen.

Nå er det derimot slutt igjen. Gwyneth har dumpa Ben og falt for Chris Heinz (27). Chris Heinz barnebarnet til senator John Heinz og arvingen til Heinz-ketchup formuen.

The New York Post observerte Gwyneth og Heinz sammen på restauranten Provence i New York på fredag, mens The Daily News har observert det nyforelskede paret på 40 års feiringen til Pace Willednstein Galleriet i New York.

Ben Affleck er ikke oppløst i tårer denne gangen. Han er blitt observert ute på byen sammen med ekskjæresten til Jerry Seinfeldt, Shoshanna Lonstein.

I filmen «Bounce» spiller Gwyneth og Ben kjærester, så her kan vi med egne øyne se om det er ekte kjemi mellom de to på lerretet.

TRUFFET NY MANN: Vakre og ettertraktede Gwyneth Paltrow har igjen forlatt Ben Affleck.