Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gwyneth Paltrow sang med Jay-Z

Chris Martin også med i koret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Gårsdagens konsert med Jay-Z i Royal Albert Hall bød på et par store overraskelser.

Konserten var historisk allerede før den begynte, siden Jay-Z ble den første hiphopartisten noensinne som fikk lov til å spille i den historiske bygningen.

Publikum gjorde store øyne allerede midt i settet, da rapperens gamle fiende Nas kom ut på scenen for å framføre tre låter - «Hate Me Now», «Made You Look» og «If I Ruled The World».

Ikke første gangen

Mot slutten av konserten kom imidlertid stuntet som de fleste engelske musikkmedier, blant dem NME, omtaler i dag. Gwyneth Paltrow kom ut på scenen, sammen med ektemannen, Coldplay-sanger Chris Martin.

Martin har laget låta «Beach Chair» til Jay-Zs kommende album «Kingdom Come».

På konserten var ekteparet også med på «Heart of The City (Ain\'t No Love)» fra klassikeren «The Blueprint». I tillegg koret Paltrow på «Song Cry».

Ifølge NME har Paltrow tidligere sunget i filmen «Duets» (2000), og har tidligere stått på scenen med venninnen Sheryl Crow. I tillegg har hun hatt et par hits i Australia.

VELLYKKET STUNT: Jay-Z samarbeider med Chris Martin på plate, og fikk også besøk av ham og kona Gwyneth Paltrow på scenen i London. Her et bilde fra konserten på Wembley Arena søndag. FOTO: SCANPIX/AP
VELLYKKET STUNT: Jay-Z samarbeider med Chris Martin på plate, og fikk også besøk av ham og kona Gwyneth Paltrow på scenen i London. Her et bilde fra konserten på Wembley Arena søndag. FOTO: SCANPIX/AP Vis mer

- Min beste venn

I forrige uke fortalte Paltrow til Access Hollywood at hun hadde tenkt seg på Jay-Z-konserten.

- Er du en rap-fan, eller kjenner du ham?, spurte journalist Billy Bush.

- Jeg er en Jay-Z-fan. Han er min beste venn, svarte hun.

Chris Martin er ikke det eneste store navnet som har jobbet med «Kingdom Come». Også velkjente navn som Dr. Dre, Timbaland og Kanye West har produsert låter på plata.

Førstesingelen fra albumet skal være «Show Me What You Got», og Hype Williams er hyret inn for å regissere den kommende videoen.

Ifølge Jay-Zs norske plateselskap er ingen offisiell releasedato klar ennå, men Wikipedia melder at datoen blir 21. november.

JAY-Z-VENN: Chris Martin.
JAY-Z-VENN: Gwyneth Paltrow.