Gwyneth spiller stor og feit

Gwyneth Paltrow kan være både uattraktiv og feit. Tror det ikke før du får se det?

Kongene av dårlig smak, brødrene Bobby og Peter Farrelly, tror at selv den vakre og grasiøse svanen Gwyneth Paltrow kan forstygges.

Dårlige råd

«Shallow Hal» skal handle om en utrolig overfladisk fyr. Når han er ni år dør faren hans og på dødsleie gir han sønnen et fryktelig dårlig råd. Han sier til sin sønn at han ikke skal bry seg om noe og at det er kun utseende som teller. Kanskje ikke det beste rådet man kan gi til en lite barn. Resultatet er at han vokser opp til å bli ganske så ufordragelig.

Indre skjønnhet

Som voksen går han til en hypnotisør som forhekser ham slik at han kun ser menneskers indre skjønnhet. Han møter en ung kvinne som alle andre finner ganske så uattraktiv, men Shallow Hal ser kun Gwyneth Paltrow og forelsker seg hodestups.

- Så fjerner hypnotisøren forhekselsen og det vi gjør her er at vi kler ut Gwyneth Paltrow i den samme type drakt som Eddie Murphy brukte i «The Nutty Professor». Gwyneth skal spille en stor og tykk jente og overfladiske Hal må bestemme seg for om han fortsatt elsker henne. Det skal være en koselig film, sier Bobby og Peter Farrelly til Empire Online.

Ulikt Renee Zellweger i «Bridget Jones», slipper altså Paltrow å legge på seg i virkeligheten. Og hva mener Paltrow om rollen i Farrellys nye film?

- Hun gleder seg og hun er klar for å prøve noe nytt og annerledes, sier Bobby og Peter.

Farrelly-brødrene har filmer som «Dum & Dummere» og «Alle Elsker Mary» på samvittigheten. De ligger heller ikke på latsiden. De har nettopp takket ja til å lage film av «The Three Stooges» og «Nothing Up My Sleeve», en film om en magiker som plutselig blir velsignet med ekte magiske evner.

Dronningen av Saba

Gwyneth blir heller ikke arbeidsledig med det første. Hun får Meryl Streep som manisk depressiv mor i «Daughter of the Queen of Sheba». Filmen er basert på selvbiografien til Jacki Lyden og hennes erfaringer med å vokse opp med en manisk depressiv mor. En sykdom som gjorde at hun til tider trodde hun var dronningen av Saba eller Marie Antoinette.

For tiden øver Paltrow seg på sine flyvertinne talenter i «A View from the Top».