Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Gwyneths nye venn

Forholdet mellom Gwyneth Paltrow og Ben Affleck tok slutt under innspillingen av storfilmen «Shakespeare in Love». Nå ser det ut som om Hollywoodyndlingen har funnet seg en ny venn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På festen etter Oscar-utdelingen ble Gwyneth (26) observert hånd i hånd med skuespilleren Scott Speedman (23), melder Daily News. Selv insisterer den blonde skjønnheten gjennom sin pressetalsmann, på at forholdet er rent platonisk.

- Scott har blitt en veldig god venn av hele Paltrow-familien. Det dere så var en fin, varm gest fra en god venn av familien. Scott er som en liten bror for Gwyneth, sier talsmann Steve Huvane.

Sky og søt

Om forholdet skulle utvikle seg til noe mer, har Scott i alle fall de varmeste anbefalinger fra Gwyneths far:

- Scott er en veldig sky, veldig søt, og veldig talentfull, sier Bruce Paltrow. Han regisserer for tiden en film med de to i hovedrollene. Filmen Duets har vært under planlegging lenge. I utgangspunktet var Gwyneths ex-forlovede Brad Pitt tiltenkt den ene hovedrollen.

ATTRAKTIV: Gwyneth paltrow har et forhold med Brad Pitt og Ben Affleck bak seg. Nå er hun observert hånd i hånd med sin nye motspiller i filmen Duets.