Haavardsholm, Espen

Bibliografi:

  • Tjue (roman) 2006
  • Gutten på passbildet (roman) 2004
  • Noveller om ungdom (noveller) 2002
  • Italienerinnen (roman) 1998
  • Essays i utvalg (essays) 1996
  • Det innerste rommet (roman) 1996
  • Eirik og kjellerdøra (barnebok) 1996
  • Taushetens pris (essay) 1995
  • Ikke søkt av sol (roman) 1994
  • Martin Linge - min morfar (biografi) 1993
  • Litteraturhistorie for den videregående skolen (m/Janneken Øverland) 1993
  • Huleskyggen (roman) 1990
  • Mannen fra Jante: portrett av Aksel Sandemose (biografi) 1988
  • Roger, gult (roman) 1986
  • Store fri (roman) 1983
  • Svarte fugler over kornåkeren: historier om oppbrudd (noveller) 1981
  • Drift (roman) 1980
  • Bok om Kalle og Reinert (roman) 1978
  • Poesi, maktspråk: klippbok 1964-1976 (kortprosa) 1977
  • Kidnapperne - og andre tekster (noveller, Den norske Bokklubben) 1976
  • Skrive og kjempe (m/Arngeir Berg, intervjuer) 1976
  • Partiskhet (m/Arngeir Berg, intervjuer) 1975
  • Historiens kraftlinjer (roman) 1975
  • Grip dagen (dikt) 1973
  • Zink. Sju lesestykker (essays) 1971
  • Den avskyelige snømannen (noveller) 1970
  • Kartskisser (essays) 1969
  • Munnene (roman) 1968
  • Tidevann (noveller) 1966