Hackere sa de ville avsløre brukerne av utroskapsnettsted. Nå har de gjort alvor av truslene

Avslører pikante detaljer.

HACKET: Utroskapsnettstedet Ashley Madison ble i juli hacket. Tirsdag ble det klart at hacker-grupperinga som sto bak angrepet har offentliggjort informasjon om nettstedets brukere. Foto: REUTERS/Chris Wattie/NTB Scanpix
HACKET: Utroskapsnettstedet Ashley Madison ble i juli hacket. Tirsdag ble det klart at hacker-grupperinga som sto bak angrepet har offentliggjort informasjon om nettstedets brukere. Foto: REUTERS/Chris Wattie/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I juli ble det kjent at hackere fra grupperingen «The Impact Team» hadde sikret seg store mengder private data fra utroskapsnettstedet Ahsley Madison, og truet med å offentliggjøre disse dersom ikke siden ble tatt ned.

Siden, som reklamerer med slagordet «Livet er kort. Unn deg en affære», hørte ikke på truslene, og tirsdag ble nesten ti gigabyte data tilhørende 32 millioner brukere offentliggjort.

Alt fra epost-adresser, kredittkortinformasjon, transaksjonshistorier, navn og gateadresser. I tillegg skal de ha blitt lekket personlige preferanser for de ulike brukerne. Det skriver nettstedet Wired.

- Har ikke hørt på oss I et brev skriver hackerne at Avid Life Media, som står bak siden og flere andre tilsvarende nettsteder, kan skylde seg selv.

- Avid Life Media (ALM) har ikke hørt på oss, og de har ikke tatt ned sidene Ashley Madison og Established Men. Vi har nå avslørt svindelen, bedraget og dumskapen til ALM og deres medlemmer. Nå kan alle se deres data, sier de.

Det har ikke lykkes nyhetsbyrået Reuters å få en kommentar fra selskapet. Heller ikke sikkerhetsselskapet Cycura, som ble engasjert av ALM for å undersøke angrepet, vil kommentere saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.