Hacket Oprah

Noen har hacket tv-superkjendisens konto.

Tyven har hacket seg inn på Oprah Winfreys bankkonto og fått med seg fem millioner kroner, skriver Aftonbladet.

Tyven har hatt personlig informasjon om Oprahs konto, og nå blir innbruddet etterforsket av FBI. Samboeren hennes har også fått kontoen sin hacket. Den datakyndige tyven har tappet ham for en drøy million kroner.

Det skal ha tatt nesten tre måneder før det pengesterke paret oppdaget at millionene var borte. En venn av paret sammenlikner pengetapet med å miste en femtilapp for menigmann - summen er knapt merkbar. Selv har hun tidligere fortalt at hun har mer enn hundre millioner kroner tilgjengelig på brukskontoen. Den samlede formuen er på adskillige milliarder, målt i norske kroner.

Hackingen ble tilfeldig oppdaget da Oprah kikket over kontoutskriften for de siste månedene. Da oppdaget hun flere kontantuttak som hun ikke gjenkjente.

Tyveriene forutsetter at hackeren har privat informasjon om Oprah og familielivet hennes, og mye tyder på at noen i hennes nærmeste omkrets står bak. Tv-stjernen skal ha reagert sterkt på hackingen. Hun føler seg overvåket og vet ikke lenger hvem hun kan stole på.

(Dagbladet.no)

RIKING:</B> Det er ingen hemmelighet at Oprah Winfrey er styrtrik. Nå har noen tappet henne for penger.