STONES-TILHENGER: Det må ha vært en stor fan som ankom Rolling Stones-konserten i denne bilen. Mick Jagger valgte på sin side å ta en tur i Frognerparken. Foto: Merete Skogrand / Twitter Mick Jagger
STONES-TILHENGER: Det må ha vært en stor fan som ankom Rolling Stones-konserten i denne bilen. Mick Jagger valgte på sin side å ta en tur i Frognerparken. Foto: Merete Skogrand / Twitter Mick JaggerVis mer

Hadde egen Rolling Stones-bil utenfor konsert-området

..og slik varmet Mick Jagger opp.

(Dagbladet): Etter en snau uke i Norge skal Rolling Stones i kveld spille konsert for et fullsatt Telenor Arena, utenfor Oslo.

Konserten skal begynne 20.30 i kveld, noe som også markerer starten på Europa-delen av verdensturneen «14 On Fire».

Det har vært lite å se til Stones-medlemmene i dag, men i går tok legenden Mick Jagger (70) seg en tur i Vigelandsparken.

- Hadde en vakker gåtur i Frognerparken, Oslo i går. Jeg ser frem til det første showet, skrev Jagger på sin Twitter-konto, og la til et bilde av seg selv ved fontenen midt i parken.

- Historisk Allerede nå strømmer det til med fans, og to av dem som virkelig skal se bandet live er kompisene Rune Gjeldsten og Ivar Dyrhaug.

- Det er historisk, sier Gjeldsten på tur inn.

- Jeg håper det er siste gang, sier Dyrhaug med et smil. 

Noen prøver fortsatt desperat å få tak i konsertbillett utenfor arenaen. Alle billettene forsvant imidlertid på 13 minutter da de ble lagt ut for salg i mars.

Pause Her er også låtene som gutta er ventet å spille i kveld.

Grunnen til at The Stones har lang oppkjøring i Norge, skyldes at gutta har hatt en tre måneder lang pause.

Men Stones-gutta har ikke bare jobbet. De er blitt observert blant annet på Theatercafeen sammen med bl.a. Little Steven, som er i Norge for å spille inn ny runde «Lilyhammer».

Arrangøren av konserten har tidligere gått ut med en innstendig melding til publikum, som skal på konserten på Fornebu i kveld:

Ikke kjør bil, ta offentlig kommunikasjonsmidler, var oppfordringen.

Dagbladet oppdaterer saken.

BIL-DESIGN: Hvem som står som eier av bilen er ukjent, men den sto utenfor Telenor Arena prydet med de noe yngre versjonene av Stones-medlemmene på siden. Foto: Merete Skogrand
BIL-DESIGN: Hvem som står som eier av bilen er ukjent, men den sto utenfor Telenor Arena prydet med de noe yngre versjonene av Stones-medlemmene på siden. Foto: Merete Skogrand Vis mer
MERCH: Flere titalls sto linet opp utenfor merch-boden før konserten. Foto: Merete Skogrand
MERCH: Flere titalls sto linet opp utenfor merch-boden før konserten. Foto: Merete Skogrand Vis mer