- Hadde ikke vært noe uten hverandre

Hadde ikke Thomas Numme nektet å jobbe uten kompisen Harald Rønneberg for ti år siden, ville nok ting sett annerledes ut i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| - Hva skal man si!?, utbryter Harald Rønneberg tre ganger etter hverandre når han og Thomas Numme får overbragt nyheten.

- Vi snakker 50 år tv-historie her, hva skal man si?, repliserer Thomas Numme og ler. - Det er helt sjukt!

Torsdag var det 50 år siden tv kom til Norge. I anledning fjernsynets jubileum, har Dagbladets lesere i hele sommer avgitt stemmer til sine favoritt tv-program i forskjellige kategorier.

Totalt 16 underholdningsprogrammer har vært nominerte i kategorien beste underholdning, deriblant seermagneter som Erik Bye med «Lørdagskveld» og Fredrik Skavlan med «Først og Sist».

Måtte være de to Men det Numme og Rønnebergs suksessprogram som skårer høyest. «Senkveld» er kåret til tidenes beste underholdningsprogram på norsk tv av Dagbladets lesere.

- Det hadde vi aldri trodd. Det er noen andre enn oss som har laget bra tv i løpet av disse 50 årene, for å si det sånn. Man blir ydmyk av dette. Det er en vanvittig ære, sier Harald Rønneberg.

Det er over syv år siden eventyret med «Senkveld» startet. Egentlig åtte. Da Thomas Numme året før ble spurt om å lede «Idol», nektet han hvis han ikke fikk gjøre det sammen med kompisen Harald Rønneberg. Siden den gang har duoen vært uadskillelige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer