- Hadde løyet som Clinton

PARIS (Dagbladet): Filmaktuelle Robin Williams er fortsatt opptatt av Bill Clinton og Monica Lewinsky. - 99 prosent av alle menn hadde løyet i samme situasjon som Clinton, sier han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er som en dårlig film. Hva venter de på? At Hillary skal kaste ham ut både ham og møblene? Det er vanvittig at de har brukt millioner av dollar på granskingen. Clinton gjør fremdeles en god jobb, sier Robin Williams til Dagbladet i Paris.

- 99 prosent av alle menn hadde løyet som Clinton i samme situasjon - Det eneste positive som kanskje kommer ut av det er at man fra nå av vil skille mellom privatpersonen og jobben, sier Robin Williams, som hevder at det må være enhver amerikaners drøm å telefonere og samtidig bli «betjent» slik som Clinton.

Alvorlig

- Det er utrolig at Monica gjemte kjolen. Men hun var ung og sto i med den mektigste mannen i verden. Folk er så puritanske, sier Robin Williams, som for første gang i sin lange karriere spiller en død i «What Dreams May Come».

- Å spille på så mange forskjellige følelser ble som å klatre opp Mount Everest. Det var fascinerende, særlig fordi mannen jeg spiller først dør, men nekter å akseptere at han er død, sier Robin Williams.

Himmel og helvete

Williams er lei dinosaurer og stjernekriger. Himmel og helvete er noe annet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer