Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hadde sex på Club 4

- Det kan hende jeg faller for fristelsen igjen, sier Anita fra Big Brother.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Produksjonsselskapet bak Big Brother, Nordic Entertainment, klarte litt av et kunststykke da de plukket ut deltakerne. Først kom stripperen Natalie inn i huset. Deretter ble det mange heftige scener mellom Rodney og Anette, og Ramsy og Anne-Mona. Denne gangen er det Anitas tur til å sjokkere.

26-åringen, som kom på andreplass i Big Brother sier til Se og Hør at hun har hatt sex på Club 4.

Flott og pirrende

- Jeg satt hele kvelden og pratet med en mann jeg kjente fra før. Da vi var blitt fortrolige med hverandre, gikk vi opp i annen etasje og fant et ledig rom. Der hadde vi sex sammen, sier hun.

- Det var en flott og pirrende opplevelse.

Anita sier at hun har vært på Club 4 i Trondheim flere ganger. Første gang hun besøkte sexklubben var i fjor sommer. Hun har også vært innom etter at hun gikk ut av Big Brother-huset på Fornebu.

Må kjenne personen

- Jeg er ganske frisinnet, men i utgangspunktet besøkte jeg ikke Club 4 for å ha sex. Jeg ville treffe hyggelige mennesker, sier hun.

På spørsmål fra Se og Hør om hun kan tenke seg å ha sex der igjen, svarer hun:

- Folk må ikke få inntrykk av at jeg har sex med hvem som helst og når som helst. Jeg må kjenne personen og vite at han er til å stole på. Da kan det hende jeg faller for fristelsen igjen.

PÅ CLUB 4: Big Brother-kjendis Anita Olsen står fram i Se og Hør og forteller at hun har hatt sex på Club 4.Foto: TVNorge
Hele Norges coronakart