Haddy og Nadia stråler i norske designerkjoler

Terningkast seks og fem til de to første programlederkjolene.

KJOLEFINE: Haddy Jatou N`Jie og Nadia Hasnaoui stiller i norsk design i kveldens første semifinale. Erik Solbakkens dress er av ukjent merke. Foto: Scanpix
KJOLEFINE: Haddy Jatou N`Jie og Nadia Hasnaoui stiller i norsk design i kveldens første semifinale. Erik Solbakkens dress er av ukjent merke. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| TELENOR ARENA (Dagbladet): Når Melodi Grand Prix braker løs for alvor i kveld, ønsker de to kvinnelige programlederne «Good evening, Europe» i kjoler signert norske designere.

For hver av de to semifinale venter en ny kjole for Nadia Hasnaoui og Haddy Jatou N`Jie. I finalen lørdag skifter de også kjole en gang underveis i sendingen.

Påfuglkjole Dagbladet bad sjefredaktør i Cosmopolitan, Ingeborg Heldal, om å vurdere de to første kjolene.

• Haddy i Leila Hafzi: terningkast 6

- Haddy ser ut som en gudinne i denne blålilla kjolen fra Leila Hafzi. Det fantastiske påfugltrykket gjør at den løfter seg det lille ekstra og blir noe mer enn en klassisk gallakjole. Jeg synes fargen står perfekt til henne, og hun er så vakker at jeg tipper det kommer til å gå et unisont gisp gjennom Europa. Jeg kjenner jeg blir stolt av å være norsk. Hun legger lista høyt og det blir spennende å følge henne i dagene som kommer, sier Heldal.

• Nadia i Ove Harder Finseth/Kristine Barlow: terningkast 5

- Jeg er imponert over begge to i denne semifinalen. Her føler jeg at designerduoen har klart å skape noe som gjenspeiler den som skal bære kjolen. Fargen er nydelig til henne, og detaljene bak er spennende og reflekterer noe som er typisk norsk. Jeg får assosiasjoner til husflid og rosemaling, men på en god måte. Nadia bør sørge for at folk får se baksiden av kjolen, som er det mest spennende og løfter den til en femmer, sier Heldal.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer