Hærland gjør comeback i «Nytt på Nytt»

Anne Kat. tilbake på skjermen i beste sendetid.

TILBAKE: Anne Kat. er tilbake i Gullrekka førstkommende fredag.. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
TILBAKE: Anne Kat. er tilbake i Gullrekka førstkommende fredag.. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dabladet:) Førstkommende fredag blir Anne-Kat Hærland (41) nok engang å se på det populære humorprogrammet «Nytt på Nytt» på NRK. Denne gang riktig nok kun som gjest på Knut Nærums lag. Det skriver Halden Arbeiderblad. Også VG har tidligere i dag omtalt saken. 

Anne-Kat var, sammen med Nærum og Jon Almås med å starte opp suksessprogrammet, som har vært fast inventar i «Gullrekka »siden 1999.

Hun var selv  fast paneldeltaker i programmet fram til 2007. Da overtok Linn Skåber Hærlands rolle, og tidligere i år overtok Ingrid Gjessing Linhave stafetpinnen som Nærums konkurrent. 

- Da hun forlot oss, sa hun at om hun noen gang kommer tilbake, så skulle hun være på mitt lag, sier Nærum til HA. 

Siden Hærland sluttet i humorprogrammet har hun blant annet vært programleder for humorsatsningen Anne Kat. ser på TV og «Hærland og Lyngbøs Big Ban»g sammen med komikerkollega Dagfinn Lyngbø.

I fjor forlot hun rikskanalen til fordel for TV-Norge og sitt eget talkshow, «Anne-Kat». For tiden er hun jobber hun med one-man showet «Jakten på ærligheten» på Ole Bull scene i Bergen fram til 14. desember.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer