Haga i hardt vær

«Ja det kan virke som det siste som har kommet frem er bagateller, men jeg har en liten teori på hvorfor dette engasjerer folk såpass mye. Jeg for min del har knapt nok fått med meg Arnstad-saken og Tromsø OL-bråket, men jeg har fått med meg denne saken. Hvorfor? Fordi jeg som mange andre her i landet har opplevd byråkratiet her i landet. Hvor vanskelig det er å leie ut en kjeller eller bygge en garasje. Hvor vanskelig det er å trø feil i alle reglene og lovene vi vanlige må forholde oss til. Man må jo nesten være utdannet jurist for å klare å være lovlydig i Norge.

Zz

«Åslaug Haga blir drevet fra skanse til skanse når avisene konfronterer henne med alt jukset og det negative om Haga som de gransker frem, og innrømmer ikke noe av usannhetene og bedraget sitt før hun har kniven på strupen. Det tragiske er at det er FrP som vinner på denne grusomme statsråden, fordi hun drar med seg AP i sitt eget fall.

Sarah Mikaelsen«Alle er opptatt av stabbur på Ås/Hva er dette for mobbing og vås? Tydeligvis lever vi i et system/Uten et eneste reelt problem/Sponheim og Siv lar bryskt sin vrede/Gå ut over dem som ligger nede/Opposisjonens ideer om hva som er viktig/Kan jeg ikke fatte riktig/Saker om stabbur og mennesker på felgen/Bør forbeholdes Se og Hør i helgen/Mon tro om kanskje i Ulvik det står/Non utmobba deppa og hanglete får

Kornelius Kvakk