Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hagtvet anmelder Hegnar for rasisme

«Ytringsfriheten gjelder alle, alle veier. Grensen går ved konkrete trusler om handlinger mot noen, og bare der. At noen er «fornærmet» er fullstendig uakseptabelt som grunnlag for sensur. Da ville det ikke lenger være noen grenser, og ubedte bedrevitere ville konstant kunne herje via mediekampanjer og evt ugjennomtenkte lovverk, som i Norge, for å kontrollere all debatt.

Jonas «Enda en såkalt intellektuell treskalle som ønsker å kneble ytringsfriheten.

Hva er det med disse menneskene? Tåler de ikke å høre sannheten?

El Rey

«Hva har ytringsfriheten med å kalle noen sotrør å gjøre?

PenNal

«Det finnes rasismelovgivning. Og andre lover også ang ytring. Dette er prinsipielt. Ytringsfriheten er nemlig ikke total, det er meg bekjent ulovlig å oppfordre til å drap, f.eks. Og når Hegnar (og Dagbladet) lar folk umoderert skrive hva-som-helst på nettsidene sine, så eksponerer de seg for risikoen om at de kan bli holdt ansvarlig for ytringer de faktisk har redaktøransvar for.

Jeppe «hegnar online er et privat nettsted.

så lenge de ikke oppfordrer til kriminell virksomhet, kan de skrive hva de vil der.

Kurt Jørgensen

«Hegnar Online er i aller størst grad et offentlig nettsted, selv om den er privateid. Det er ingen ytringfrihet uten forbehold i Norge. Du kan faktisk ikke si hva du vil i offentlige forum. Også ytringfrihet reguleres av regelverk.

Mille «Det har ikke noe å si om det er privat eller ikke. Straffeloven gjelder for alle i landet.

Arve

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media