Haikerens nettguide til jorda

Ingen grunn til panikk! Mannen bak «Hitchhikers guide to the galaxy» har nå åpnet sitt eget nettsted med en omfattende guide til alt du har behov for å vite om vår lille, blå planet.

I det store universet svever det en liten blå planet. I følge ryktene skal det bo intelligent liv her. Arthur Dent bor her - inntil den dagen da Ford Perfect, en alien strandet på jorden - tar ham med på haiketur gjennom galaksen på vei etter meningen med livet, universet og alt. Slik begynner Douglas Adams berømte kultklassiker «Hitchhikers guide to the galaxy», eller «Haikerens Guide til Galaksen» som den heter på norsk.

Overlevelsesguide

Romanen «Hitchhikers guide..» er en overlevelsesguide til det store universet. Her finner du all informasjon nødvendig for en behagelig tur gjennom verdensrommet. Guiden er derimot aldri tidligere utgitt på jorden. Tidligere har vår planet stått oppført med kommentaren 'Mostly Harmless', men dette er nå forandret!

På internett finner du nå den komplette guiden til planeten jorden. Internett er jo det mest tilgjengelige stedet - uansett om du bor på jorden eller i en annen del av galaksen! Du kan lese om sex, død, mat, haiking og om vanene til vesenene som bor her.

Rot

Eller at panikk er noe som i verste fall kan føre til et fryktelig rot: 'Historiske panikere er Keiser Nero, Richard Nixon og general Custer. Panikk er sjelden fatalt men kan ofte føre til et uoversiktlig rot i gatene mellom skyskraperne til finansinstitusjonene.'

Guide

Føler du deg fortapt og bortreist blant merkelige skikker og fenomener så lenge du befinner deg på jorden, er det med andre ord ingen grunn til panikk:

Jord-Guiden

Douglas Adams

The 42 Floor

NÅ PÅ NETT: Haikerens guide er nå klar på nettet.