Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hakker favorittserien? Nå kan du enkelt finne ut hvorfor

Strømmetjenesten lanserer egen fartstest.

FRUSTRERENDE: Buffersymobolet er en velkjent gledesdreper, og nå kan du finne ut om feilen ligger hos internettleverandør eller Netflix. Foto: Skjermdump / Netflix
FRUSTRERENDE: Buffersymobolet er en velkjent gledesdreper, og nå kan du finne ut om feilen ligger hos internettleverandør eller Netflix. Foto: Skjermdump / Netflix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er få ting som ødelegger film- og TV-tittinga like mye som når buffersymbolet gjentatte ganger dukker opp på skjermen, og avbryter favorittserien.

Mange er kjappe til å skylde på Netflix, og ikke sin egen internettlinje, men er det leverandøren som ikke gir deg hastigheten du skal ha, eller det serverne til Netflix som kneler?

Dette har strømmegiganten bestemt seg for å la deg kjapt komme til bunns i.

Fast.com heter det nye domenet. Tjenesten ble lansert 18. mai og lar deg til enhver tid finne ut hvor raskt du laster ned data fra serverne til Netflix.

Det finnes en lang rekke fartstester på nettet, men denne enkle nedstrippa versjonen tester derimot kun nedlastingshastigheten mot Netflix' servere og er svært brukervennlig.

Grensesnittet skal fungere like godt på mobilen som på datamaskinen, skriver selskapet i en pressemelding.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!