Hakket verre enn «Buljo»

Å nei, ikke enda en.

FILM: Parodisjangeren er vanskelig å mestre, og man skal evne å overraske, provosere, ta på kornet og gjerne også hedre. Dessverre har vi de siste åra nærmest kun stiftet bekjentskap med sjangeren igjennom amerikansk samlebåndsproduksjon, og har du sett én Hollywood-produsert parodifilm, så har du virkelig sett dem alle.

Den eneste forskjellen på «Epic Movie» kontra for eksempel fjorårets «Scary Movie 4», er at filmene det parodieres over er halvåret nyere. Vitsene er ellers nærmest identiske og humorlista er lagt på samme bunnivå. Her er kviser gøy, promp enda morsommere og hengepupper toppen av lykke.

Skuespillerne består av et knippe c-kjendiser, som har gjort karriere gjennom liknende filmer eller lavkvalitets tv-serier, og som er valgt fordi de ser noenlunde bra ut, eventuelt akkurat passe usmarte ut. Denne gang maltrakteres filmer som «Pirates of the Caribbean», «Snakes on a Plane», «Drømmen om Narnia» og «X-Men» - for å nevne noen. For så lenge Hollywood lager filmer, kan Hollywood lage «Epic Movies».

Du vil deg ikke så vondt at du betaler for å se dette. Bli heller hjemme og se «Mad TV» gratis på tv.